Van itthon valamennyivel több mint fél kg csirkemell, de
nem tudom hogy mit kéne csinálni belőle ebédre. Mert
mindig tejszines ananászos csirkemellet szoktam csinalni
krumplipürével, de ma valami ujjat szeretneé. ötletek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 11:13
1/9 anonim válasza:
Szia, nekem az egyik kedvencem a fetajattal töltött csirkemell, elég egyszerű elkészíteni és nagyon finom. Ha érdekel az első recept amit kidob a google a fetasajtos csirkemell keresőszóra.
2010. nov. 17. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
hello! a mexikói zöldséggel töltött , rántott csirkemell is nagyon finom.
2010. nov. 17. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
van egy tuti receptem: csirke brassóira hasonlít a legjobban:
nagyon kevés hagymát nagyon kevés olajon elkezded dínsztelni, utánna az apró kocákra vagy csíkokra vágott húst ráteszed, miután a hús kifehéredett, azután még 5 percig kevergeted. utánna só, kevés pirospaprika, attól függ mennyire akarod pirosan. bors. fokhagymát vagdalsz rá, fedő alatt 15-20 percig főződ lassú tűzön (persze egy kis vizet öntöttél rá) ezek után fagyasztott vagy amiylen van zöldborsót teszel rá, mennyiség tetszés szerint, rá karikázol még erős paprikát(vagy édeset) még 4-5 percig főzöd amig a borsó is megnem puhul, utánna kész.
sült krumplival, de még rizzsel is nagyon finom! mindennel együtt nekem 40 perc alatt elszokott készülni.
2010. nov. 17. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Én ilyen mennyiségből majorannás tejszínes csirkemellet szoktam csinálni nokedlival. Úgy csinálod mint a pörköltet csak pirospaprikát nem teszel bele, jó sok majoranna és a végén tejszín, esetleg egy kis tejföl. Mi nagyon szeretjük.
2010. nov. 17. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
vágd hosszú csíkokra és palacsintatésztába mártva rántsd ki.
2010. nov. 17. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
"Én ilyen mennyiségből majorannás tejszínes csirkemellet szoktam csinálni nokedlival. Úgy csinálod mint a pörköltet csak pirospaprikát nem teszel bele, jó sok majoranna és a végén tejszín, esetleg egy kis tejföl. Mi nagyon szeretjük."
+1
Én mondjuk spagetti tésztával szoktam csinálni de ez a legjobb kaja. Akár rizzsel is lehet enni.
2010. nov. 17. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Na mit főztél? Végülis melyik receptet választottad?
2010. nov. 17. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Vagy főzz egy jó hagymás pörköltet, hosszu lével. Ha kész, daráld le, szürd le, süss pár palacsintát. Ebbe töltsd bele a ledrált hust, melyet sóztál, borsoztál, és 1 kanál tejföllel dusitottál. Fektesd jénaiba. A pörkölt levét forrald be egy kanál liszttel, és a maradék tejfőllel, esetleg étel izesitő. Öntsd rá a palacsintákra, és sütőben melegitsd rá a palacsintákra. Sütni nem kell, mert már ki van forralva a liszt.
2010. nov. 17. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 A kérdező kommentje:
megtöltöttem a közepét sajtos tejszines szosszal, és majorannás borsos füszerbe forgatva sütöttem ki, mert idöközben bedagadt a szemem, és nem volt idöm lemenni a boltba megvenni a hozzavalokat amiket irtatok, mert nem volt itthon semmi. de azért köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!