Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni csirkemájja...

Hogy kell csinálni csirkemájjal töltött csirkemellet?

Figyelt kérdés
Előtte a májat megsütitek?lehet hozzá gombát is rakni?
2010. szept. 30. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

szia! amit szeretnél, arra több lehetőség is van.szóval először is a csirkemellet vagy zsebesre kell vágni, vagy szép nagy szeletekre, ami félbehajtható.

kevés zsiradékon kis fej hagymát dinsztelsz, rádomod az kozkékra vágott csirkemájat és a felszeletelt gombát.

együtt párolod, mig megpuhul m majd zsírjára sütöd.

ezzel megtöltöd a zsebeket, vagy a hús egyik felére halmozol egy kanállal és a másik felét ráhajtod. a hústű

vagy a fogpiszkáló jól jön a szélek összzárásához.

nos akkor a sütési módot is megválaszthatos, vagy így

sütöd serpenyőben, vagy jénaiba lerakva, lefóliázva sütőben. ezt tovább lehet fokozni tejszínnel,reszelt sajttal.

még egy megoldás is szóba jöhet, hogy a töltött husikat bepanírozva rántod ki. igy is nagyon finom omlós.

üdv.

2010. szept. 30. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
bocsánat, a gépelésem csapnivaló:))
2010. szept. 30. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Nagy ész kellett volna hozzá, hogy rákeress:


[link]


Meg kell sütni előtte a májat.

2010. szept. 30. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

elsőnek köszönöm szépen :)

második,minek írsz akkor ha undokoskodsz?én itt személyes tapasztalatra voltam kiváncsi...

2010. szept. 30. 09:12
 5/8 A kérdező kommentje:
különböző sütirecepteket is meg lehet nézni,mégis itt kérnek :)am,nem érdekel a véleményed...
2010. szept. 30. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

kedves kérdező! ne törődj a kötekedővel, kérdezz máskor is bátran.valóban itt nem a mesterszakácsok receptjeire

kíváncsiak legtöbben, hanem otthon kitapasztalt, valós házi ízekre és fortélyokra.

az én ajánlatom is az otthoni konyhámban "született"nem az

úgynevezett nagykönyvből.

az első voltam

üdvözlettel-nagyi-

2010. szept. 30. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Off!

Ennyi erővel felesleges bármire válaszolni!

A májat kockázd fel,és pirítsd le egy kicsit(ki ne szárítsd),ha gombát is teszel bele,hát most tedd:).Szórj rá kevés lisztet,keverd el és engedd fel annyi tejjel hogy a tejszínnél sűrűbb maradjon mikor kiforralod!Ha kihűl krémes lesz!Sózd,fűszerezd borssal,majorannával,petrezselyemzölddel!Ő a töltelék!Ezzel töltsd meg a kinyitott,kiütögetett csirkemellet és tekerd fel!Fektesd olajjal maszatolt alufóliára ,tekerd bele,a fólia végét csavard el óvatosan(úgy nézzen ki mint egy hatalmas szaloncukor)!

Serpenyőben, kevés zsiradékon ,mérsékelt hőfokon, lefedve sütögesd, néha fordítva egyet-egyet rajta(kb 20 perc a sütési idő),ha hűlt néhány percet,kicsomagolhatod(ha nem eszitek rögtön,akkor hagyd benne)!Rizi-bizi vagy vajas-újhagymás burgonya nagyon passzol hozzá!

Ez csak egy módozat,remélem ha egyszer elkészíted, ízleni fog!

Minden jót!

F/35

2010. szept. 30. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,ezt is ki fogom próbálni,ma elkészítettem a kedves első válaszoló-nagyi-receptjét,nagyon finom lett :)
2010. szept. 30. 14:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!