Ti hogyan szoktátok pácolni a csirkemellet?
Figyelt kérdés
Jól jönne néhány változatos és finom pác ötlet, mert a könyökömön jön ki már a csirkemell.2012. szept. 29. 17:57
1/2 anonim válasza:
Só-bors, aztán flekken mustárban pácolom, ez egy intenzívebb, erősen fűszerezett mustár.
Olaj nélkül, teflon sütőben.:]
2/2 anonim válasza:
knorrnak vannak ilyen gyors pác fűszerek, tényleg csak annyi hogy egy kis olaj mellett rászórod és készítheted is! van több fajta, nem tudom, lehet pont ezeket unod. illetve vannak a hagyományos fűszerezések is, de azokkal (ha tényleg hagyományos módon készíted) akkor várni kell majdcsak egy napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!