Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan szoktátok pácolni a...

Ti hogyan szoktátok pácolni a csirkemellet?

Figyelt kérdés
Jól jönne néhány változatos és finom pác ötlet, mert a könyökömön jön ki már a csirkemell.
2012. szept. 29. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Só-bors, aztán flekken mustárban pácolom, ez egy intenzívebb, erősen fűszerezett mustár.

Olaj nélkül, teflon sütőben.:]

2012. szept. 29. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
knorrnak vannak ilyen gyors pác fűszerek, tényleg csak annyi hogy egy kis olaj mellett rászórod és készítheted is! van több fajta, nem tudom, lehet pont ezeket unod. illetve vannak a hagyományos fűszerezések is, de azokkal (ha tényleg hagyományos módon készíted) akkor várni kell majdcsak egy napot!
2012. okt. 13. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!