Üdv. Csinált már itt bárki rántott gombát laskagombából?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni milyen lehetne ebből rántott gombát készíteni, valaki esetleg tudna laskagombához jó tippeket, recepteket adni?2015. dec. 19. 17:49
1/4 anonim válasza:
A legjobb abbol!
Elötte ecetes sos vizben 10 percig fözni,panirozni,kisütni,és utána csak ilyet fogsz rántani. :-)
2/4 anonim válasza:
Elvileg lehet belöle, de nem a legjobb.
Az elözönek: a rántott gombát nem kell elöre megfözni, mert úgy az íze nagyrészt kimegy belöle.
A laskagomba az egyik legkevésbé ízes fajta, a csiperke már sokkal aromásabb, de a legjobb(ak) a vargánya, özláb meg a többi nagyobb erdei gomba
3/4 Lassmich Ruhe válasza:
Hola!
Az előttem válaszolónak maximálisan igaza van, a legjobb rántott gomba laska gombából készül. Meg is abárolhatod 5, akár 10 percig, meg persze egy jó tartár mártás ne hiányozzon mellőle. Uhh megéheztem..
4/4 Lassmich Ruhe válasza:
én a 19:03-as válaszra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!