"Rántott" sajtot sütöttem sütőben. Kifolyt a sajt nagy része. Aki már sütött így: mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
Liszt-tojás-prézli-tojás-prézli. Betettem a hűtőbe, mint amikor olajban sütöttem ki. Ez lehetett gond?2015. nov. 21. 18:08
2/7 A kérdező kommentje:
Sima trappista volt. Azt a hengeres rántani való sajtot annyira nem szeretem, de legközelebb kipróbálom azzal. Most csináltam először ilyet.
2015. nov. 21. 18:40
3/7 anonim válasza:
Probald meg 3-szor a tojasban forgatni, olajban nekem igy mukodott. Esetleg hazi sajttal sokkal kevesbe olvad meg, csak az nem 5 perc.
4/7 anonim válasza:
pont azt eszek most én is amit sütőben sütöttem, de ez bolti fagyasztott és csak a sarkából folyt ki egy kicsi
5/7 anonim válasza:
egy ismerősömtől hallottam azt a tippet, hogy előtte le kell fagyasztani a sajtot, és úgy kisütni
viszont azt nem tudom, hogy ez érvényes-e sütőre is
6/7 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy a rántott sajtnál fontos,hogy hirtelen,forró olajban kell kell elkezdeni sütni.Lényegében csak a panírt kell megsütni.A hengeres sajtból nem olyan finom,mint trappistából,viszont biztosan nem folyik ki.
7/7 anonim válasza:
> Sima trappista volt.
A létező legócskább sajtot választottad.
A trappista nem sajt, hanem szappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!