Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell vékony mézes...

Hogyan kell vékony mézes tésztalapot sütni úgy, hogy ne ragadjon semmihez?

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 22:45
 1/8 anonim válasza:
En ugy szoktam hogy sutopapiron nyujtom ki,majd rarakom sutopapirostul a tepsi hatuljara es meg ott is raigazitom,nyujtogatom majd be a sutobe.Sutopapiron semmisem ragad le.
2015. jan. 12. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1-es.
2015. jan. 13. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de a pár mm vékony tésztát nem engedte el a papír. :(
2015. jan. 13. 00:17
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy a sütőpapírral van baj?
2015. jan. 13. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Tedd a sütőpapíros tésztát nedves kiterített konyharuhára, a keletkezett párától el fogja engedni a sütőpapírt.Pár perc az egész.
2015. jan. 13. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet egyébként a sütőpapírral is gond. Az a barna, szilikonos például nagyon jó, de a hagyományos fehérről néha alig lehet leszedni a sütiket.
2015. jan. 13. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2015. jan. 14. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nyújtás előtt egy órára beteszem a hűtőbe, és hidegen dolgozok vele és gyorsan, nehogy felmelegedjen...
2015. jan. 17. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!