Hogyan kell vékony mézes tésztalapot sütni úgy, hogy ne ragadjon semmihez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 22:45
1/8 anonim válasza:
En ugy szoktam hogy sutopapiron nyujtom ki,majd rarakom sutopapirostul a tepsi hatuljara es meg ott is raigazitom,nyujtogatom majd be a sutobe.Sutopapiron semmisem ragad le.
3/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de a pár mm vékony tésztát nem engedte el a papír. :(
2015. jan. 13. 00:17
4/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy a sütőpapírral van baj?
2015. jan. 13. 07:28
5/8 anonim válasza:
Tedd a sütőpapíros tésztát nedves kiterített konyharuhára, a keletkezett párától el fogja engedni a sütőpapírt.Pár perc az egész.
6/8 anonim válasza:
Lehet egyébként a sütőpapírral is gond. Az a barna, szilikonos például nagyon jó, de a hagyományos fehérről néha alig lehet leszedni a sütiket.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2015. jan. 14. 11:48
8/8 anonim válasza:
Én nyújtás előtt egy órára beteszem a hűtőbe, és hidegen dolgozok vele és gyorsan, nehogy felmelegedjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!