Ha úgy írja a recept, hogy a kész tésztalapot félbevágjuk, hogy a közé kenjük, akkor azt hogy tegyem meg?
Figyelt kérdés
Késsel? Vagy mivel és hogyan a legegyszerűbb, hogy szép egyenes legyen mindkét lap?2014. jan. 2. 14:02
1/11 anonim válasza:
Késsel . Ha nem vagy biztos benne ,hogy szép egyenesen tudod vágni,akkor tegyél vonalzot mellé ,így tuti hogy sikerül.
2/11 A kérdező kommentje:
volt már olyan, hogy tortalapot félbevágtam és kúp alakú lett az alsó része :(
2014. jan. 2. 14:10
3/11 anonim válasza:
Késsel körbemetszed, majd cérnával vágod szép, így egyenes lesz.
4/11 anonim válasza:
Egyik kicsit bevágott széléhez teszed a cérnaszálat és áthúzod a tortalap között.
5/11 anonim válasza:
Én ha ilyen receptem van, akkor ugy oldom meg, hogy a legnagyobb tepsimbe sütőpapiron megsütöm a tésztát. Egy nap téglalap lesz. Ezt simán kettévágom, majd megkenés után össze boritom a két darabot. Érted? Nem egy kis magas tésztám lesz, hanem egy nagy lapos. Igy kizárom annak a lehetőségét, hogy nem tudom kettévágni a tésztát.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár az utolsót még végig kell gondolnom mégegyszer, hogy most mi is van. Jó vagyok értő olvasásból, de meg kell fejtenem...
Ez a cérnás dolog lesz a nyerő! :)
2014. jan. 2. 14:41
8/11 A kérdező kommentje:
Már sikerült megérteni... :D
2014. jan. 2. 15:04
9/11 anonim válasza:
Na akkor jó! És ráadásul praktikus is, és tuti a két egyforma lap kettévágás után.
10/11 anonim válasza:
Én vagyok a kettéhajtós. Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!