Ebben a receptben a gránátalma melaszt hogy tudom helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Ez egy indiai ízeket felvonultató kaja lenne csak nemtudtam gránátalma melaszt szerezni de az a baj hogy ez az íz kell ide és a pác enélkül nem jó
koriandert és kömény serpenyőn pirítani aztán mozsárban összetörni , fokhagymanyomóval fokhagymát összetörni hozzáadni , 6 evőkanál (jó minőségű oliva)olaj , gránátalma melasz
ezzel a páccal bekenni a húst , hagyni pácolódni
csirkét bőrével lefele kezdem serpenyőn pirítani hogy ropogós legyen majd a másik oldalát is , közben adhatunk még a pácból hozzá , majd kis vízzel a sütőben 12-15 percig sütjük
2013. dec. 27. 12:53
1/2 anonim válasza:
A TV paprikán volt valamelyik nap, hogy valami balzsamos cuccal lehet helyettesíteni. Nem mondta ki rendesen, hogy pl. balzsamecettel. Sötétbarna, balzsamos állagú valami volt. Hátha ez közelebb hoz ahhoz, amit keresel...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 17. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!