Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebben a receptben a gránátalma...

Ebben a receptben a gránátalma melaszt hogy tudom helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Ez egy indiai ízeket felvonultató kaja lenne csak nemtudtam gránátalma melaszt szerezni de az a baj hogy ez az íz kell ide és a pác enélkül nem jó


koriandert és kömény serpenyőn pirítani aztán mozsárban összetörni , fokhagymanyomóval fokhagymát összetörni hozzáadni , 6 evőkanál (jó minőségű oliva)olaj , gránátalma melasz

ezzel a páccal bekenni a húst , hagyni pácolódni

csirkét bőrével lefele kezdem serpenyőn pirítani hogy ropogós legyen majd a másik oldalát is , közben adhatunk még a pácból hozzá , majd kis vízzel a sütőben 12-15 percig sütjük



2013. dec. 27. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
A TV paprikán volt valamelyik nap, hogy valami balzsamos cuccal lehet helyettesíteni. Nem mondta ki rendesen, hogy pl. balzsamecettel. Sötétbarna, balzsamos állagú valami volt. Hátha ez közelebb hoz ahhoz, amit keresel...
2014. jan. 8. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!