Olcsó(bb) de nem szemét kaja recept, konyhai praktika, trükk van?
Annyira elszaladtak az árak, csak pislogok. Nem akarom agagyi kajákat venni (pl párizsi felvágottak) de nem is tudom mit főzzek olcsón ami nem szemét és szénhidrát bomba. Kerestem olcsó recepteket de tészta és hasonló sźénhidrátos, zsíros magyaros kajákat találtam aminek a tápértéke nulla. Pl krumplis tészta.
Tudnátok ajánlani valamit amire nem megy rá a gatyája a 3 fős háztartásomban és nem szemét.
Egyszerűen már máshol nem tudom megfogni a pénzt... nem iszunk,.m cigizünk, a netet kivéve lemondtunk mindent, de a kajára nagyon sok elmegy és ha így emelkednek az árak nem is tudom mit fogunk enni
#10 nincsennek nagy igények de egy kilo szemét növényvedőszeres rizsért nem fizetek egy ezrest, meg paprikás krumpli meg virsli meg ilyen feldogozott szemeteket nem eszek.
De úgy látom a magyar konyha tényleg megrekedt ezen a szinten és az otthoni kaják semmivel sem jobbak és egészsegesebbek mint a meki... ezért van elhízba minden magyarert szemetet esznek
Azért azt nem mondanám nagy igénynek, hogy a főzelék mellé legyen feltét. Nő létemre nem lakok jól magában egy tányér főzelékkel. De még feltéttel sem hosszú távon.
Viszont a kérdező #11-es kommentje alapján...na, erre már én is azt mondom, hogy nagyok az igények. Paprikás krumpli virslivel+szelet kenyér, szemét kaja...hát kérem...
Hát nézd, a rizs-krumpli-tészta alapnál sajnos tényleg nincs olcsóbb, esetleg bulgurt, kuszkuszt tudsz még kifogni hasonló árban.
Egyébként, az a megoldás, hogy ezeket a kajákat zöldséggel, magvakkal, gyümölcssel dúsítod.
#12 a krumpli egy keményítős szénhidrát bomba a tápértéke alig figyelembevehető. A virsli meg tipikus hulladék, a maga 50-60% hústarzalmával ami nyesedékből és egyéb húsgýartásipari melléktermékből tevődik össze, maradék 40-50% meg kitudja mi.
En kérek elnézést ha nem akarok kifizetnina virsli kilójáért 2-3 ezret
Ne haragudjatok de a paprikás krumpli virslivel, ráadasul hozzá kenyérrel tényleg az alja kaja. A kurmpli tényleg egy szénhidrát bomba és akkor mellé meg letoltok egy szelet kenyeret ami megint nettó szénhidrát és mindezt lefolytjátok az élelmiszer ipar szemetével a vrislivel. Hát gratulálok.
Utána meg csodálkoztok ha 40-50 évesen jön a magas vérnyomás meg a rák
15 te hülye vadbarom vagy
Virliből van magas minőségű is.
Paprikas krumplit el lehet ugy is kesziteni mint a legjobb porkoltet.
Arrol senki nem tehet hogy a te agyadban egy szemét kaja mert kiskorodban azzal etettek.
#18-nak
Vadbarom vagy te. Én évekig éltem külföldön, részben ott nőttem fel. A magyar konyha pár kaját kivéve zsír és szénhidrát alapú. A magyar boltokban meg a legalja szemét ételek kaphatóak ugyanazon az áron mint nyugat Európában a minőségi.
Azér tartjátok a paprikás krumplit elfogadható és jó ételnek mert soha nem utaztatok és nem volt lehetőségetek megismerni más nemzetek konyháját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!