Ételek, amik otthon elkészítve olcsóbbak és
egészségesebbek mint a bolti verzió?
Figyelt kérdés
Vannak olyan ételek amiket készen meg lehet vásárolni a boltban, de ti inkább otthon készítitek el mert így olcsóbb és/vagy egészségesebb? Ha van, akkor leírnátok hogy hogyan csináljátok?
Nagy ritkán veszek előrecsomagolt kaját. Volt már hogy vettem francia salátát stb hogy időt spóroljak de nem jönnek be az ilyenek. Receptet had ne írjak már keress rá külön :D
2021. ápr. 22. 19:12
2/13 anonim válasza:
Majdnem mindegyik. Ha fordítva kérdeznéd, na az lenne az érdekes.
2021. ápr. 22. 19:14
3/13 anonim válasza:
Én MINDENT otthon készitek, nem veszek készételeket. Az otthoni finomabb, egészségesebb, jobban a saját ízlésem szerint füszerezett, és nincs benne semmiféle adalék.
2021. ápr. 22. 19:14
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Leginkább pékárura,chipsekre, müzliszeletre stb. gondoltam. :)
2021. ápr. 22. 19:18
5/13 anonim válasza:
Pékárukat normális pékségben veszek, ahol garantált a minöség.
Chipszeket nem eszek soha
Müzliszeletet sem szoktan fogyasztani, de ezt mindenképpen magam készíteném, márcsak azért is, hogy ne csak cukor legyen benne.
2021. ápr. 22. 19:21
6/13 anonim válasza:
Kevés az a kaja, ami nem ilyen. Talán a túrós derelyét szoktam csak mirelit venni, mert a bolti szerintem verhetetlen. Minden más bolti kaja nálam vészmegoldás.
2021. ápr. 22. 21:38
7/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a müzli szeleteket. Viszont egy átlagos boltban nem találok soha olyat ami nekem ízlene. Ezért szoktam otthon készíteni és azért is mert jelentősen olcsóbb.
2021. ápr. 23. 08:06
8/13 anonim válasza:
Én maximum lekváros derejét, meg néha sajttal töltött pulykaérmét szoktam venni mirelitben. Mert az első időigényes és nagyon finom, amit a Sparban lehet kapni. A pulykaérmét meg ha én készítem, kifolyik a sajt belőle, bármennyiszer is panírozom. Plusz olcsóbb is, mintha mindent külön megvennék hozzá és még ki is sütném. De minden mást otthon főzök.
2021. ápr. 23. 15:41
9/13 anonim válasza:
1-es, franciasalit is szoktam venni, mert a Sparos verhetetlen. XD
8-as voltam. XD
2021. ápr. 23. 15:42
10/13 anonim válasza:
"pékárura,chipsekre, müzli"
Na pont ezeket lopják szét és árazzák túl.
Minden pékárut meg tudsz csinálni otthon, nem kilopva belőle a lényeget.
chips... na ez az élelmivegyipar legalja fél ültkrumpli egy felfújt zacskóban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!