Melyik az egészségesebb, ha itthon vagyok? Mezítláb vagy zokniban?
Mindenféle padlóra értem...
Mivel van: Laminált padló, pvc, szőnyeg, csempe is.
Tehát, hogy az egészségesebb?
Mezítláb. Jó esetben otthon azért nincs fertőző kosz. A szálkától meg semmi bajod nem lesz. És karbantartott padló amúgy sem szálkás.
Azért jobb mezítláb, mert szellőzik a bőröd, és arra úgyis kevés lehetősége van, hiszen ha kimész, cipőt húzol. Meg - de ez privát vélemény - a zokni elég balesetveszélyes tud lenni padlón, kövön.
A szálka veszély kizárva. :)
Vadi új a padló. :D
Azon a fajta csempén meg a zokni nem csúszik...
És köszönöm a gyors válaszokat.
Bár nem az utcára gondoltam kimenni úgy... :)
nekem még a zokniban is izzad a lábam néha.....
cipőben pedig nagyon, ha leveszem, rám kiabálnak, h vegyem fel azonnal a suliban XD
itthon inkább meztéláb járok (én így mondom :P)
nem tudom meylik az egészségesebb, de én kimondottan nem szeretem, ha izzad, és bűzlik a lábam :D
Jah, és azt elfelejtettem, hogy cipő kizárt itthonra tehát azt ne is hozzátok fel :D
Az előttem szólónak pedig akkor ajánlanám a deichman-ban kapható báránybőrből készült aktív szenes talpbetétet ami 890ft aszem, elég kényelmes és tényleg működik. :)
Hmm.. mondjuk nem mindíg...
Van kifejezetten izzadás párologtatós zokni is...
De tényleg egészségesebb zokni nélkül..
19:01 vagyok
na ne mondd kedves kérdező :DD
van a deichmannból olyan talpbetétem, elhiszed, h semmit sem ér? nálam ez sem működik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!