Kislányom 1 éves és most tanult meg járni. Kérdés, hogy itthon "mezitláb" legyen vagy olyan cipőben, ami tartja a bokáját? Melyik az egészségesebb?
szilikontalpúban vagy puhatalpúban legyen.
korrekciós cipő pl supinált, bokatartó stb csak akkor kell, ha orvos javasolja a láb vizsgálatát követően. gondolom voltatok az egyéves ortopédiai kontrollon, ha ott nem mondtak semmit, akkor nem kell bokafogós cipő, még otthonra sem.
Nekem tappancsos zokniban volt (zokni vagy harisnya+tappancsos zokni)
Később, amikor meleg lett, mezítláb, főleg kint az udvaron
2 párat megkapsz 1000 ft alatt.
Húúúú,de jó ,hogy montátok az ortopédiai vizsgálatot nekem ezt senki nem mondta,bár én semmi elváltozást nem látok.
Ha jó idő lesz akkor majd kinn mezitábazunk,de a lakás talaja ugye nem egyenletlen... majd akkor fele-fel +ha mondd valamit a doki !!
NAGYON KÖSZÖNÖM !!!!!!!!
Valóban mezítláb a legegészségesebb, de csak egyenetlen talajon.
Én úgy tudom, hogy lakásban egyáltalán nem ajánlott még szandált sem viselni a piciknek, inkább valamilyen puhatalpú zoknit vagy mamuszt, olyat, ami egyáltalán nem szorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!