Hol juthat legolcsóbban Pringels csiphez az ember?
Figyelt kérdés
Budapesten élek a 23.kerületben, szeretem a csipszeket, kivált képpen a Pringels-t, azonban sokallom az árát (900-750Ft)és arra vagyok kíváncsi hogy más csipsz imádóknak van e valamilyen praktikájuk, például bevált vásárló helyük ahol megfizethetőbben űzhetik szenvedélyüket.2019. okt. 8. 15:08
1/9 anonim válasza:
Ott a "legolcsóbb", ahol nem tesznek rá lopásgátlót.
2/9 anonim válasza:
Ennek ennyi az ára, ennél sokkal olcsóbban nem fogják kínálni sehol. Max ha vállalkozó vagy akkor talán vehetsz nagyker áron.
3/9 Garott válasza:
Kíínai boltokban 600 Ft körül szokott lenni.
4/9 anonim válasza:
Ázsia centerben 500-600 Ft szokott lenni.., kicsit messze van, de ha ráérsz, akkor jó szórakozás.
6/9 anonim válasza:
Én mindig a legközelebbi boltba vásárlók és nem foglalkozok az árával.
7/9 anonim válasza:
Valóban a kínaiaknál a legolcsóbb ez is. Nekem a környékemen 4 ilyen bolt is van, kisebb-nagyobb, mindegyikben 590 ft a nagy és 190 a kicsike, maximum abban van különbség, hogy melyik épp hány félét árul. Az egyikben csak 3-4 alap verzió, de kettőben (szerintem ugyanaz a tulaj) van vagy 8-10 féle.
8/9 anonim válasza:
Németországban ott akcióban egy nagyot vetem nyáron kb 400 Ft.
9/9 anonim válasza:
A Sparban van ugyanolyan sajatmarkas chips, esku meg finomabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!