Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért félek a főzéstől?

Miért félek a főzéstől?

Figyelt kérdés

24 eves fiú vagyok, most költöztem el pár napja otthonról, eddig semmi sem főztem, mert hogy az a "nők dolga".

Néztem pár videót hogy kell alap teszta, rizs stb. De mire elkeszülnék bevásárolnék, takarítás, nagyon nem éri meg azért a 10 percért míg megeszem. Attól félek elrontok valamit, vagy megégetem magam, és dobhatom ki. Ti komoly hogy birtok vele bajlódni?

Ha egész nap szenvicseket eszem, akkor lesz tőle valami bajom? Mert nincs napi 2 ezrem éttermi kajára, az havi 60 ezer lenne csak az ebéd, nagyon drága...



2021. jún. 26. 20:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%
jó sokaknál kicsapta a biztosítékot ez a kérdés, vagy a kérdező :D én azért kezdtem el magamtól próbálgatni pasiként, mert anyumat hiába kértem változtatásra, csak megsértődött rajta (kevés fűszerezést használ alapból, sokmindent kihagy, és az alapvetőkkel is csínyán bánik) de hiába nem csináltam előtte, nem volt bennem pasiként sem hogy krumplit vagy hagymát kell pucolni, mert láttam hogy ez alap, része a főzésnek. pedig bevallom sokáig engem is kiszolgáltak. szóval csak hozzáállás kérdése, én úgy érzem bárki tudna hajlani rá- és az is igaz hogy az éhség a legjobb szakács, lenne olyan helyzet mikor bárki ráfordulna a kotyvasztásra, ha ah helyzet úgy hozza, fél napos éhezés után tapasztaltam, nem napok óta tartón.
2021. jún. 29. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!