Miért barnul meg a főzéstől a vörös hús? Milyen kémiai hatás éri ami miatt ez történik?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 17:32
1/4 anonim válasza:
A mioglobin nevű fehérje bomlása miatt. Oxidálódásról és elektronpályákról gondolom nem akarsz hallani (csak mert ez lenne a dolog mélységi magyarázata)
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából az is érdekelne , szóval szívesen várom a válaszod! :)
2015. febr. 16. 17:56
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. febr. 16. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!