Félek a főzéstől?
Nemsokára párommal a nagymamájához költözünk. Nagymamája sem szeret főzni, de azért tud. Az én "tudományom" viszont kb. kifogy a rizsben, krumpliban, zacskós levesben.
Mennyi idő kb. mire meg lehet tanulni az alapokat? Vagy az mennyire lenne gáz, ha a mamája tanítana főzni? (Nem érdekelt különösebben, ezért nem lestem anyámat). 20L
Bízz a nagymamában.Szerintem, ha látja, hogy te is jól állsz hozzá, szívesen fog segíteni.
Kérdezni nem szégyen, amikor nekiállsz valaminek kérd ki a véleményét bátran, és fogadd el a tanácsait.
És legyél türelmes, mert lehet, hogy majd úgy tűnik, hogy szájbarágósan akar magyarázni, de ez csak a hasznodra fog válni.
Ráadásul feltehetően jól ismeri a párod ízlését.
Gyakorlással meglehet tanulni.
Én is így kezdtem,ha valamilyen lépést nem értettem felhívtam anyumat aki elmagyarázta. Eleinte olyan banális kérdéseim voltak, mint hogy honnan tudom, hogy a hús átsült. Vagy hogyan kel hagyományosan rizst főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!