Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Félek a főzéstől?

Félek a főzéstől?

Figyelt kérdés

Nemsokára párommal a nagymamájához költözünk. Nagymamája sem szeret főzni, de azért tud. Az én "tudományom" viszont kb. kifogy a rizsben, krumpliban, zacskós levesben.

Mennyi idő kb. mire meg lehet tanulni az alapokat? Vagy az mennyire lenne gáz, ha a mamája tanítana főzni? (Nem érdekelt különösebben, ezért nem lestem anyámat). 20L

2016. máj. 17. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Bízz a nagymamában.Szerintem, ha látja, hogy te is jól állsz hozzá, szívesen fog segíteni.

Kérdezni nem szégyen, amikor nekiállsz valaminek kérd ki a véleményét bátran, és fogadd el a tanácsait.

És legyél türelmes, mert lehet, hogy majd úgy tűnik, hogy szájbarágósan akar magyarázni, de ez csak a hasznodra fog válni.

Ráadásul feltehetően jól ismeri a párod ízlését.

2016. máj. 17. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Ird le mit akarsz főzni, és én leirom Neked a receptet, és a venni valókat hozzá szivesen.
2016. máj. 17. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Mára a szakácskönyv kiment a divatból. De van neted! Kinézed a receptet, a hozzávalókat, megkérdezed a nagyit /nálam az is előjött, hogy anyu hogy készítette - pedig én sem figyeltem/, összeveted a recepteket és megcsinálod a te verziódat! Legalábbis nálam ez bevált!
2016. máj. 17. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, netről már rengeteget leszedtem, leírtam meg mentettem, de ennyitől meg lehetne tanulni főzni?
2016. máj. 17. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Gyakorlással meglehet tanulni.

Én is így kezdtem,ha valamilyen lépést nem értettem felhívtam anyumat aki elmagyarázta. Eleinte olyan banális kérdéseim voltak, mint hogy honnan tudom, hogy a hús átsült. Vagy hogyan kel hagyományosan rizst főzni.

2016. máj. 18. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!