Fondant masszát készítenék, de félek attól hogy ha őrölt zselatint teszek bele az nagyon büdös lesz. Aki próbálta, mi a tapasztalat? Az ízét nem befolyásolja?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 08:19
1/5 anonim válasza:
Használj zselatinlapot ha ettől félsz, de ha lehet egy tanácsom akkor használj Louis Francois zselatint, az a világ legjobb zselatinja, garántaltam nem valami hulladék droetkert
2/5 anonim 



válasza:





A fondantba eleve nem kell zselatin. De a zselatin nem büdös, akár örölt, akár lap formában van.
3/5 anonim 



válasza:





Nem kell bele zselatin, belegondolni is boáááá. Milyen receptet néztél ki?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi,de eddig mindegyik receptben volt zselatin.(Nassolda)oldalán láttam.És ma elkészitettem és télleg büdi,de az ízen nem volt (annyira)rossz.
2016. márc. 20. 20:58
5/5 anonim válasza:
A nagymamám cukrász.
A fondant-ba nem kell zselatin!
Porcukor és víz, valamint nem kis fizikai erő a kikeveréshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!