Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fondant masszát készítenék,...

Fondant masszát készítenék, de félek attól hogy ha őrölt zselatint teszek bele az nagyon büdös lesz. Aki próbálta, mi a tapasztalat? Az ízét nem befolyásolja?

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 08:19
 1/5 anonim válasza:
Használj zselatinlapot ha ettől félsz, de ha lehet egy tanácsom akkor használj Louis Francois zselatint, az a világ legjobb zselatinja, garántaltam nem valami hulladék droetkert
2016. márc. 19. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A fondantba eleve nem kell zselatin. De a zselatin nem büdös, akár örölt, akár lap formában van.
2016. márc. 19. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell bele zselatin, belegondolni is boáááá. Milyen receptet néztél ki?
2016. márc. 19. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi,de eddig mindegyik receptben volt zselatin.(Nassolda)oldalán láttam.És ma elkészitettem és télleg büdi,de az ízen nem volt (annyira)rossz.
2016. márc. 20. 20:58
 5/5 anonim válasza:

A nagymamám cukrász.

A fondant-ba nem kell zselatin!

Porcukor és víz, valamint nem kis fizikai erő a kikeveréshez.

2017. jan. 28. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!