Miért félek a főzéstől?
24 eves fiú vagyok, most költöztem el pár napja otthonról, eddig semmi sem főztem, mert hogy az a "nők dolga".
Néztem pár videót hogy kell alap teszta, rizs stb. De mire elkeszülnék bevásárolnék, takarítás, nagyon nem éri meg azért a 10 percért míg megeszem. Attól félek elrontok valamit, vagy megégetem magam, és dobhatom ki. Ti komoly hogy birtok vele bajlódni?
Ha egész nap szenvicseket eszem, akkor lesz tőle valami bajom? Mert nincs napi 2 ezrem éttermi kajára, az havi 60 ezer lenne csak az ebéd, nagyon drága...
#50, A kocsikat is például ő viszi gumicserére
Komolyan? Egyem a lelkét.
#58-as, semmi gond nincs vele az égvilágon. Normális esetben, ha két vagy több ember együtt, egy háztartásban él, felosztják a munkákat, vagy felváltva csinálják. Ha a "tradicionális" módon, akkor úgy, de ha apa a főzésben jobb, anya meg a légkondi megjavításában, meg ezeket is szeretik csinálni, akkor úgy, ez már mindegy. Arról van szó, hogy ha egyedül él valaki, önellátónak kéne lennie, tehát a "férfi" és a "női" munkákat ugyanúgy megcsinálnia, legalább alapszinten. Főzés, mosás + villanykörte kicserélése és polc összerakása. Nem kell mindent perfektül tudni, lehet segítséget kérni, lehet bénázni, de az nem szerencsés, ha csak egy szendvicset tud megcsinálni valaki. Vagy, hogy a másik oldalról is mondjak példát, nem tudja, hol kell visszakapcsolni az áramot.
(Az már egy másik kérdés, hogy jó esetben ezt otthon meg kéne tanulni, de sok esetben ez elmarad.)
Hát igen, a rossz példa is példa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!