Főzéstől számítva meddig áll el a tojásos lecsó, ha végig hűtőben van tárolva?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este főztem.
Köszi! :)
2019. szept. 6. 10:41
1/9 anonim válasza:
Pontosan addig, amíg meg nem romlik.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha tahónak szeretnéd magad érezni, máshol is hasznossá teheted magad, nem csak a normális kérdés alatt. Köszönöm!
2019. szept. 6. 11:06
3/9 anonim válasza:
Pár napig biztos, de ha felmelegíted, és az íze, illata normális, akkor minden gond nélkül ehetö, nem lesz töle bajod.
4/9 anonim válasza:
Én 3-4 napig is ettem.
Tovább még sosem tartott ki.
5/9 anonim válasza:
De jo volna ilyenen aggodni xD en megcsinalok egy hatalmas adagot, es parom addig jar a konyhaba, amig van belole xD sosem maradt meg masnapra, pedig van, h 10-12 tojas ramegy XD
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös, ez nálunk is egyedi probléma, mert alapesetben mi is elpusztítjuk amint lehet, de tegnap úgy alakult, hogy nem voltunk otthon.
2019. szept. 6. 13:39
7/9 anonim válasza:
Két, három napig biztosan semmi baja! Különösen, hogy hűtőben van.
8/9 anonim válasza:
Mi frissen annyi tojást ütünk rá, amennyi egy étkezéssel elfogy.
A lecsó eláll a hűtőben tojás nélkül.
Tojással én már másnap sem enném szívesen..
9/9 Andráska Béla válasza:
Én szoktam csinálni tojással , gombával. Aztán hütőbe raktam. Én volt amikor 5 nap múlva ettem és semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!