Nagy mennyiségű TV-paprikából mit csináljak? Lecsó és töltöttpaprika kizárva.
Fagyasztóba egyszer tettem, de még főzni sem volt jó.
Megtöltheted körözöttel is, be a hűtőbe, azután karikákra szelve kenyérre.
"Fagyasztóba egyszer tettem, de még főzni sem volt jó."
Nem tudok egyet érteni. A szüleim mindig fagyasztanak le. Sőt paradicsomot is. Lecsónak tökéletes. Sokkal jobb íze van mint a konzervált lecsónak, mintha ha friss paprikából készült volna, aminek télen ugye horror ára van.
Görög töltött paprika? Rizses fetasajtos, mi szeretjük nagyon
Paprika krem leves, bár az kapiabol finomabb, de tv paprikával is jó
Paprika krem, hasonló mint az ajvár, húsokhoz finom nagyon
Vegyes vágott savanyúságot készítenék belőle, vékonyra szeletelve hagymával, uborkával és (h avan, de elhagyható), zöld paradicsommal.
Teljesen más, mint a káposztás típus, és isteni.
2-es vagyok!
Minden féle zöldséget rakok télire a fagyasztóba. Az a titka, hogy amikor kiveszed, nem szabad megvárni, hogy kiengedjen, úgy fagyosan kell a forrásban levő levesbe, egyebekbe rakni, akkor megmarad az eredeti íze, állaga.
Jobb mint semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!