Mennyi kaloria van a lecsoban?
Pontosítok, 642 100 grammonként. Egy tál lecsó kb. 300 gr.
egy szelet kenyér hozzá és máris ha irodában dolgozol akkor egy hétre elég a bevitel.
Le kell mérni mindent grammra s akkor megtudod.
De ahogy előttem írták, a lecsó 100kcal/100g alatt szokott lenni. Az enyém messze alatta van, pedig a kalória 62%-a zsírból jön, igaz, az tojásos. De tojás nélkül, kevés zsírral igazán kevés kalória lehet benne, a hagyma az egyetlen kalóriadús zöldség az alapanyagok között...
Én tuti egyszerre bekaptam volna valami tartalmasabb desszert előtt (kis rizzsel), de hát nem vagyunk egyformák.
A kenyér adhatja a kalória nagy részét, viszont annak a mennyiségéről végképp semmi adat nincs. Még szelet sem, de az sem segítene, mert egy szelet kenyér valakinek 20 gramm, valakinek 240, ez még a kenyér tömörségén is múlik, más a szeletelt kis habkenyér és egy jó kis házi tömör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!