Ételek, italok - Gyakori kérdések
Van valami jó praktika arra, hogy ne könnyezzen és fájjon a szemem a vöröshagyma pucolása és aprítása közben?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
8
Vegetáriánus vendégemnek mit készítsek amivel meg tudom kínálni ha ebédidőtájt érkezik hozzánk?
Vegetarianizmus
Vegetarianizmus
7
Mit főzzek cukorbetegnek, aki vendégsébe jön hozzánk ebédre és jó szakács, így nem szeretném, h cikiben maradjak, de nem akarok nála rákérdezni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Nemrég vásárolt drága fehérborecetemben valami medúzaféle izé lebeg. Kidobjam? Vagy még fogyasztható?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Hogyan lehet egy pörkölt szaftot sűrűre csinálni? Ízre nagyon jó, csak olyan "leveses" lesz mindig.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
10
Mitől lehet az, hogy amikor a húst sütöm közben még puha, miután elzárom a sütőt, mikor már kész van, hirtelen megkeményedik a hús?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!