Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van a "mű kajákban"...

Miért van a "mű kajákban" sokkal több só? És miért nem érezni az ízén? Hogy, hogy nem lesz tőle sós?

Figyelt kérdés
Pl zacskós leves
2009. jan. 17. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
A sót tartósítás képpen rakják bele. Azért nem lehet rajta 'annyira?' érezni, mert az ízfokozós stb. elnyomják a só ízét.
2009. jan. 17. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ez nem igaz, zacskós levesnél szárítmányról van szó, így nem igényel olyan tartósítást, másrészt az íz fokozó, FOKOZZA az ízt nem elnyomja bármennyire is meglepő. Egyébként a legelterjedtebb ízfokozó maga is egy só. Legalábbis mi az élelmiszeriparin még így tanultuk.
2009. jan. 17. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A NA-GLUTAMÁT az oka


[link]

2009. jan. 20. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!