Miért van a "mű kajákban" sokkal több só? És miért nem érezni az ízén? Hogy, hogy nem lesz tőle sós?
Figyelt kérdés
Pl zacskós leves2009. jan. 17. 11:33
1/3 anonim válasza:
A sót tartósítás képpen rakják bele. Azért nem lehet rajta 'annyira?' érezni, mert az ízfokozós stb. elnyomják a só ízét.
2/3 anonim válasza:
ez nem igaz, zacskós levesnél szárítmányról van szó, így nem igényel olyan tartósítást, másrészt az íz fokozó, FOKOZZA az ízt nem elnyomja bármennyire is meglepő. Egyébként a legelterjedtebb ízfokozó maga is egy só. Legalábbis mi az élelmiszeriparin még így tanultuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!