Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi olyan jó a McDonald's-os...

Mi olyan jó a McDonald's-os kajákban?

Figyelt kérdés

Műanyag kaja, minden fagyasztott, egy csomó zsírt használnak, és akármikor nagyon ritkán megyek mindig ugyanolyan ízű. Arról már nem is beszélve, hogy a legegészségtelenebb.

Ha hamburgert akarok enni, akkor inkább veszek a helyi pizzériában, vagy büfében, ott még olcsóbban is megkapom, finomabb, és ráadásul telerakják hagymával, uborkával, sajttal, salátával, káposztával, meg mindennel, a mekisbe meg van egy hús, egy szelet saláta, meg esetleg egy sajt, és jól se lakok vele.

Meg az üdítőket is úgy felvizezik...

2009. nov. 1. 16:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

akkor eszek mekis kaját,ha nincs kedvem/időm főzni

vagy ha rohangálok,és enni muszáj valamit

meg ez van a legközelebb hozzám,ennél csak a pizzarendelés egyszerübb,de az meg 40 perc mire kihozza

2009. nov. 1. 17:07
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

:D Káposzta nem való a hamburgerbe:D

amúgy én sem szeretem, mi itthon szoktunk csinálni. anyu süt zsemlét, a kertből szedjük a zöldséget és apu haverjától avn a hús:D biohambi:P

L15

2009. nov. 1. 17:08
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
ízre szerintem fantasztikus, viszont nehéz tőlem jól lakni, egészségtele és drága, de 12- havonta belefér ott egy kajálás, mert én szeretem az íze miatt
2009. nov. 1. 17:13
 4/22 anonim válasza:
100%
Semmi.. drága és sz*r.. ráadásul egy menütől nem is laksz jól. Egészségtelen és csak pénzkidobás.
2009. nov. 1. 17:13
 5/22 anonim válasza:
79%

Tele van ízfokozókkal, azért szereti mindenki!

Egyszer uncsiesóm szétszedett egy hambit, és azt mondta, hogy csak a zsemle finom belőle mert abban van az ízfokozó. Személy szerint én rosszul vagyok a hamburger szagától is.

2009. nov. 1. 17:15
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút semmi!!Megveszel egy jó drága menüt,amitől még jól se lakik az ember..,inkább otthon készitem el,még a húspogácsát is,legalább tudom mi van benne és azon az áron amennyibe kerül egy menü csinálok min. 4 nagy hamburgert+ sült burgonyát!:)
2009. nov. 1. 17:23
 7/22 anonim válasza:
95%
az íz fokozok!
2009. nov. 1. 17:26
 8/22 anonim válasza:
62%
sztem nagyonf finom:)mschicken a legfinomabb:)1-2 ből mindig jol lakok:)
2009. nov. 1. 17:27
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Az az igazság, hogy én nagyon szeretem de igyekszem nem túl sűrűn elcsábulni... tényleg műkaja, jóllakni nem lehet vele, 1 óra múlva már éhes leszel.
2009. nov. 1. 17:28
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

:S

nekem van hogy egy sajtburger is bőven sok :D

pedig nem vagyk vékony (170/66)

egy menütől meg megfullladnék, elég lene egy napra:D

jó tudom sokaknak kevés, biztos mutáns vvagyok:D

az külön jo h felvizezik, mert nem olyan édesek :D

2009. nov. 1. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!