Mi olyan jó a McDonald's-os kajákban?
Műanyag kaja, minden fagyasztott, egy csomó zsírt használnak, és akármikor nagyon ritkán megyek mindig ugyanolyan ízű. Arról már nem is beszélve, hogy a legegészségtelenebb.
Ha hamburgert akarok enni, akkor inkább veszek a helyi pizzériában, vagy büfében, ott még olcsóbban is megkapom, finomabb, és ráadásul telerakják hagymával, uborkával, sajttal, salátával, káposztával, meg mindennel, a mekisbe meg van egy hús, egy szelet saláta, meg esetleg egy sajt, és jól se lakok vele.
Meg az üdítőket is úgy felvizezik...
akkor eszek mekis kaját,ha nincs kedvem/időm főzni
vagy ha rohangálok,és enni muszáj valamit
meg ez van a legközelebb hozzám,ennél csak a pizzarendelés egyszerübb,de az meg 40 perc mire kihozza
:D Káposzta nem való a hamburgerbe:D
amúgy én sem szeretem, mi itthon szoktunk csinálni. anyu süt zsemlét, a kertből szedjük a zöldséget és apu haverjától avn a hús:D biohambi:P
L15
Tele van ízfokozókkal, azért szereti mindenki!
Egyszer uncsiesóm szétszedett egy hambit, és azt mondta, hogy csak a zsemle finom belőle mert abban van az ízfokozó. Személy szerint én rosszul vagyok a hamburger szagától is.
:S
nekem van hogy egy sajtburger is bőven sok :D
pedig nem vagyk vékony (170/66)
egy menütől meg megfullladnék, elég lene egy napra:D
jó tudom sokaknak kevés, biztos mutáns vvagyok:D
az külön jo h felvizezik, mert nem olyan édesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!