Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi olyan jó a McDonald's-os...

Mi olyan jó a McDonald's-os kajákban?

Figyelt kérdés

Műanyag kaja, minden fagyasztott, egy csomó zsírt használnak, és akármikor nagyon ritkán megyek mindig ugyanolyan ízű. Arról már nem is beszélve, hogy a legegészségtelenebb.

Ha hamburgert akarok enni, akkor inkább veszek a helyi pizzériában, vagy büfében, ott még olcsóbban is megkapom, finomabb, és ráadásul telerakják hagymával, uborkával, sajttal, salátával, káposztával, meg mindennel, a mekisbe meg van egy hús, egy szelet saláta, meg esetleg egy sajt, és jól se lakok vele.

Meg az üdítőket is úgy felvizezik...

2009. nov. 1. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Én nem álszenteskedem itt, amiért gondolom le leszek szavazva, de hát ennyi bajom legyen. Szerintem k*rva finom a McDonald's-os kaja, és az meg hogy egészségtelen nem teljesen igaz, mert ha nem eszel csak 1 évben 1X akkor tuti nem árt meg, csak ha túlzásba viszed. Jah és nem műanyag!

Amúgy én ha ott eszem, akkor szinte mindig 2 sajtburgert + sültkrumplit eszem, és ezzel tökéletesen jól lakok (najó de én 42 kg vagyok és nem hízok szal én nem fogok tőle elhízni).

2009. nov. 1. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
17:34 vagyok és 17/L
2009. nov. 1. 17:35
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

az íze! imádom :D

és sokat utazom, ezért azt is szeretem benne, hogy bármelyik országba megyek, és biztosra akarok menni, hogy olyat eszem, ami ízlik akkor fordulhatok a Mekihez, mert mindenhol ugyanaz a fini,jól megszokott kaja vár :)

2009. nov. 1. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Hát szerintem is eléd gizda. Délután volt egy műsor az a címe Ember vs étel. Na olyan gyorsétterem kellene ide is.

Egészsegtelen de finom és bőséges.

2009. nov. 1. 17:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az miért álszenteskedés ha bevallom,hogy egy szar a mcdonald's kaja?? Akkor lenne az ha itt fikázom,közben meg mindennap azzal tömném a fejem..! Anno bevallom ettem,de rájöttem nem éri meg az árát,mert annyira nem jó és nem is laktató!!
2009. nov. 1. 17:46
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Azért esszük,mert FINOM,basszus,szerinted miér?? Te miért eszel egy kaját??? Olyan ostoba kérdéseket tudnak feltenni az emberek... Ja,hogy vannak ilyen élhetetlenek,akik az ételt nem íz alapján fogyasztják,hanem tápértéke alapján?? Tegyék csak... Én maradok az ízek élvezeténél :) Most majd jön az,h milyen hamar meghalok,stb,de ti bajotok,h 10 évvel tovább esztitek sz*r salátáitokat:D
2009. nov. 1. 17:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Van egy film, Super Size Me! a címe, ajánlom mindenkinek. Én a film megnézése előtt és utána is ugyanannyi McDonaldsos kaját eszek, mert baromi finom, csak egészségtelen. Kb 1 hónapban egyszer eszek, de van hogy hónapokig nem.
2009. nov. 1. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg marhára nem finom.

Még mielött bárki benyögné h biztos tizenéves koromban én is odajártam közlöm:17 éves vagyok és utálom a mekiket. Semmi választék sincsen mindig ugyanaz a kaja otthagyok érte csomo pénzt megeszem egy óra múlva megint éhes vagyok:)Inkább egy gyros v vmi más abból az árbol amit ott elkérnek azért már elég sok helyen kapiok sokkal különbb kaját.

17 33nak:egyáltalán nem jó h vizezik mert kb 2.5deci kóláért hagysz ott 500ftot. Ha nem szereted az édes üdcsiket akk igyál vizet vagy teát de ne akard még külön h vizezzék neked.

2009. nov. 1. 18:19
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nincs problémám azzal, hogy vizezik. Jólvan drága, de az ízén még nem vettem észre. Meg leglalább nem iszok tömény kólát:)
2009. nov. 1. 18:27
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nagyon ízlenek a Mekis kaják...

havonta 1x max 2x eszek...

szerintem ennyi nem árt meg...

és ha van benne ízfokozó? az a lényege, hogy finom legyen... szerintem... igaz nem valami laktató...

és ha már itt vagyunk... az egészségtelensége vetekedhet a magyar konyha zsíros kajáival szerintem...

2009. nov. 1. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!