A hagyományos étkezési zselatinból, hogy lehet gyümölcstortára zselét készíteni? Mik az arányok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 09:03
1/2 anonim válasza:
Készítessz 4dl szörpösvizet, s abba bele keveresz egy fél tasakkal a sima háztartási zselatinból. Felforralod, majd hagyod kihűlni. Mikor elkezd enyén kocsonyásodni, én akkor szoktam ráönteni a torta tetejére, mert különben szétfolyik, s beissza a piskóta.
2/2 anonim válasza:
A "tasak" az valami hivatalos mértékegység?
Nekem is háztartási zselatinom van, csak épp 0.5 kg -os.
Felforralni pedig nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!