Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen finom krumpliköretet...

Milyen finom krumpliköretet csináljak?

Figyelt kérdés
Még van rá max egy órám. OLyan kellene, amitől nem lesz olajszagú a lakás. Tudtok valami finomat? A főétel húsos ragu lesz mellé.
2009. jan. 19. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lereszeled a nyers krumplit, só bors,1db tojás liszt, hogy formázható massza legyen. Ha van gofrisütőd kikened olajjal gombócokat raksz bele ebből a masszából és megsütöd. Szendvicssütőben is megcsinálhatod. Ha nincsen, akkor olaj nélkül krumplipüré, hagymás krumpli jöhet szóba.
2009. jan. 19. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

petrezsejmes krumpli?

sütőben sült?

2009. jan. 19. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészben héjjában megfőzöd, alufóliába teszed, és megsütöd sütőben.
2009. jan. 19. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
na mit főztél?
2009. jan. 19. 14:37
 5/7 anonim válasza:
100%

Szia!

hasábra vágott bergonyát sós viszbe felteszem főzni addig mig nem habosodik. Leszüröm és tepsibe teszem. Kis olajat öntök rá és füszerezem.Ropogos pirosra sütöm. Nincs szag

csak finom ropogos burgonya. Még nassnak is jó.

2009. jan. 19. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem majonézes krumplisalátát :)) Az a legfinomabb! Imádom! :)) Sok hagymával, majonézzel, kell bele só bors, főtt krumpli kockára vágva meg tejföl és kész a csoda :D
2009. jan. 19. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Tepsibe karikázd le a krumplit, sózd meg, félig süsd meg így, majd egy doboz tejfölt keverj össze 3-4 tojással, ezt öntsd rá, és süsd meg. Nagyon fini. Én már csináltam úgy is, hogy nyers krumplira hússzeleteket tettem, erre a tojásos-tejfölös masszát, és a végén reszeltem rá sajtot. Így is nagyon finom.
2009. jan. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!