A Frei Tamás-féle kávék tényleg olyan jók?
most láttam egy üzletben rendkívül sokféle,(csábító csomagolású)Frei nevével fémjelzett kávékülönlegessegeket.
nyilatkozni is őt láttam és elég meggyőzőnek tűnt(minőségi alapanyagokról beszélt,nagyfokú hozzáértés..)Kiváncsi vagyok próbálta-e már valaki valamelyik terméket és mit gondol róla..ja és:Frei Kávéházban járt már valaki?
állítólag kevésbé minőségi a kávé az őrléstől, mert elmegy a zamata...de mivel az a kávé egyáltalán nem egyezik azzal, amit azokban az országokban isznak ahonnan származnak,gondoltam az eredeti hátha jobb/más lehet...igaz az európaiak nem ezekhez szoktak,de ki tudja lehet h.mi csináljuk rosszul,hajlamosak vagyunk túlbonyolítani a dolgokat..
azért köszi a választ..
nem rosszak, de nem voltam elájulva tőlük.
az egyik előttem szólóval nem értek egyet, a davidoff kávé középkategóriás vacak, bőven túlárazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!