Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A 3in1 kávék is jók valamire?...

A 3in1 kávék is jók valamire? Van bennük koffein?

Figyelt kérdés
Jacobs főleg vagy Nescafe.
2011. aug. 9. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Persze hogy van.
2011. aug. 10. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
azok is rendes kávék csak aztán port csinálnak belőle
2011. aug. 10. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Van bennük koffein de ha jól tudom, azért kevesebb mint egy rendes főzött kávéban
2011. aug. 10. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy van, nekem megy a hasam a koffeintől, egyszer ittam ilyen kávét és szaladhattam a WC-re... :D
2011. aug. 10. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én napi 1et iszok a Nescafesbol általában, annyi elég, felkelt, viszont mikor már 1.5-2t megiszok nagyon megdobogtatja a szívem!
2011. aug. 10. 00:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Én már vagy 3éve ezt iszom, vagy Jacobs vagy Nescafe, de néha kevésnek érzek egy csészényit. Pedig nem tejjel és nem is cukorral iszom... suliidőben szükségem van egy feketére tejjel, de ezt nem lehet rendszeressé tenni, a gyomrom nem szerette a feketét :S (reflux) :D

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 10. 02:11
 7/7 anonim ***** válasza:

én sem bírom a rendes kávét, nekem hányingerem lesz tőle.

ha kevésnek érzed, nyugodtan megihatsz napi 1.5-2t, ezekbe kb 10% kávékeverék van, ami nem mondható soknak. én vmivel érzékenyebb vagyok rá, ezért nem nagyon bírok többet inni úgy átlagba, de van amikor kifejezetten jólesik lehúznom 2 csészével egy nap, attól függ épp, h mennyire kell aktívnak lennem :D

2011. aug. 10. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!