Ételek, italok - Gyakori kérdések
Hogy lehet rizsgombocot csinálni? Olyan mint japánban, mitől áll ugy össze? Hogy nem esik szét?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
A minap lekvárt főztem és egy pillanatig "egyedül" hagytam a lángon és az odakapott. Tudna nekem adni valaki jó tanácsot hogy hogy szedjem le a fazék aljáról az odaégett lekvárt?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Van a kelkáposztafőzeléknek valami szokásos fűszere? Olyanra gondolok, mint a tökfőzeléknek a kapor, a krumplifőzeléknek a babérlevél.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!