Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Desszert sütés nélkül?

Desszert sütés nélkül?

Figyelt kérdés
Hízókúrán vagyok és minden este valami desszertecskét készítek a páromnak és magamnak, legtöbbször pudingot, vagy keksszel feldobott pudingot, gyümölcshabot meg ilyenek. Ehhez hasonló ötlete valakinek?
2009. aug. 17. 16:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Kókuszgolyó! :) Isteni finom és sütni sem kell! Nyami!
2009. aug. 17. 16:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

uuu van egy tuti jó receptem:)

Keverj össze tejfölt porcukorral, úgy hogy neked elég édes legyen, majd egy magasabb falu tálba tegyél egy sor háztartási kekszet, majd kend meg jól a cukros tejöllel, majd megint keksz, megint tejföl, így tovább, a tetejére is tejföl, és végül szórd meg valamilyen fagyasztott vagy friss gyümivel a tetejét(szerintem a málna a legjobb).

Tedd be egy éjszakára a hűtőbe, és másnap kész is a hihetetlen finom desszert:)

Ja és tényleg jó bőségesen kend meg a keksz rétegeket, mert megpuhul, megszívja magát!

húúú olyan finom, hogy megyek, csinálok én is:)Próbáld ki!:D

2009. aug. 17. 16:14
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi nektek! :)

Egyéb ötletek? Mert ugyebár minden estére kell valami :P Persze kizárólag a hízókúra érdekében :P

2009. aug. 17. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Túró torta (sütés nélkül)

Hozzávalók: 5 tojás, 1/2 kocka margarin, 2 csomag vaníliás cukor, 30 dgk porcukor, 1/2 kg túró, 3 dl tej, 1 csomag zselatin (Horváth Rozi), gyümölcs felkockázva

Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverem a margarinnal, vaníliás cukorral és a porcukorral. Ezután beleteszem a túrót és a feldarabolt gyümölcsöt is.

A tejbe felfőzöm a zselatint, ha már gyöngyözik, leveszem a lángról és amint kihűlt (nem megköt) összekeverem a masszával.

Egy tortasütőt, vagy bármilyen , minimum 4 l-es edényt nejlonnal kibélelek, beleöntöm a keveréket és beteszem a hűtőbe

2009. aug. 17. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
tejberizs,tejbegríz,gyümölcsrizs.vagy egy tábla csoki,nagy adag jégkrém,ha nem akarsz bajlódni semmivel.
2009. aug. 18. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
keksztekercs,pöttyöske vagy veszel babapiskótát/gofrit egy tál aljára teszel babapiskótát vagy gofrit öntesz rá pudingot(mindegy milyen) még egy sor piskóta vagy gofri rá egy másik ízű puding még egy sor keksz még egy adag puding rá,a tetejére gyümölcs és be a hűtőbe,jól lehűl és isteni finom:)
2009. aug. 18. 12:48
 7/13 A kérdező kommentje:
kösziii, hálás vagyok nektek :) Egyéb ötletek?
2009. aug. 18. 12:56
 8/13 anonim válasza:

2 csomag csokis puding

25dkg darált háztartási keksz

25dkg darabokra tört háztartási keksz

25dkg Ráma

fél liter tej

20dkg cukor

Elkészítés:

A podingból,cukorból,tejből pudingot főzünk.Forrón hozzákeverjük a margarint.Hozzáöntjük a darált kekszet és a darabokra tört kekszet.Tűz felett átforgatjuk.Őzgerinc formába öntjük,majd ha kihűl hűtőbe tesszük.

Én már próbáltam,nagyon egyszerű és nagyon finom :-)

2009. aug. 18. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Babapiskóta, puding és alma egymásra rétegekben. Nagyon finom! :)
2009. aug. 18. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:

TIRAMISU! a receptjét itt találod:

[link]

2009. szept. 2. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!