Desszert sütés nélkül?
uuu van egy tuti jó receptem:)
Keverj össze tejfölt porcukorral, úgy hogy neked elég édes legyen, majd egy magasabb falu tálba tegyél egy sor háztartási kekszet, majd kend meg jól a cukros tejöllel, majd megint keksz, megint tejföl, így tovább, a tetejére is tejföl, és végül szórd meg valamilyen fagyasztott vagy friss gyümivel a tetejét(szerintem a málna a legjobb).
Tedd be egy éjszakára a hűtőbe, és másnap kész is a hihetetlen finom desszert:)
Ja és tényleg jó bőségesen kend meg a keksz rétegeket, mert megpuhul, megszívja magát!
húúú olyan finom, hogy megyek, csinálok én is:)Próbáld ki!:D
Köszi nektek! :)
Egyéb ötletek? Mert ugyebár minden estére kell valami :P Persze kizárólag a hízókúra érdekében :P
Túró torta (sütés nélkül)
Hozzávalók: 5 tojás, 1/2 kocka margarin, 2 csomag vaníliás cukor, 30 dgk porcukor, 1/2 kg túró, 3 dl tej, 1 csomag zselatin (Horváth Rozi), gyümölcs felkockázva
Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverem a margarinnal, vaníliás cukorral és a porcukorral. Ezután beleteszem a túrót és a feldarabolt gyümölcsöt is.
A tejbe felfőzöm a zselatint, ha már gyöngyözik, leveszem a lángról és amint kihűlt (nem megköt) összekeverem a masszával.
Egy tortasütőt, vagy bármilyen , minimum 4 l-es edényt nejlonnal kibélelek, beleöntöm a keveréket és beteszem a hűtőbe
2 csomag csokis puding
25dkg darált háztartási keksz
25dkg darabokra tört háztartási keksz
25dkg Ráma
fél liter tej
20dkg cukor
Elkészítés:
A podingból,cukorból,tejből pudingot főzünk.Forrón hozzákeverjük a margarint.Hozzáöntjük a darált kekszet és a darabokra tört kekszet.Tűz felett átforgatjuk.Őzgerinc formába öntjük,majd ha kihűl hűtőbe tesszük.
Én már próbáltam,nagyon egyszerű és nagyon finom :-)
TIRAMISU! a receptjét itt találod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!