Rántotthúst milyen húsból legideálisabb sütni? Melyiket szeretitek? A karaj nekem valamiért múltkor kemény volt. Tarja estleg? Eddig a csirkemell jött be az nagyon omlós, de mi még?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 09:04
1/7 A kérdező kommentje:
e betű kimaradt bocs
2009. aug. 17. 09:05
2/7 anonim válasza:
Csirkemell, pulykamell, csirkecombalsó (dobverő) csirkecomb felső, csirkecombfelső filézve. Ha csontosan csinálod, be kell vágni, hogy jól átsüljön. A legjobb a csirkemell.
3/7 anonim válasza:
sertés-pecsenye hús, sztem az a legjobb, a szárnyas nagyon száraz
4/7 anonim válasza:
A tarja nekem nagyon zsíros, csináltam már soványabb sertés combból, az is finom volt. Ennél azt csináltam, hogy picit bevagdostam a szélét és így nem ugrott össze sütéskor. De legjobban csirkemell filéből szeretem, de szeretem a halfilét is rántva.
5/7 anonim válasza:
fiatal borjú /borjúbécsi, a rántotthúsok királya!/
7/7 anonim válasza:
A pulykamell, csirkemell és a karaj a nyerő. Ha jól kiklopfolod a karajt, nem lesz kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!