Mézes, chilis csirkemell csíkok pirítva. Nem is pirítva talán inkább párolva. Te, hogy készítenéd el?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 17:24
1/2 anonim válasza:
Én pirítva, vagyis sütve szoktam. A sütés elején lefedve párolom, majd leveszem az alufóliát, hogy jól megpiruljon a csirke.
2/2 anonim válasza:
szója szószban chilliben,mézben pácolom a csirkemell csikokat 1 éjszakát. majd serpenyőben megpiritom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!