El tűnt a Maggi mézes mustáros csirkemell szósz?
nem is baj, a hideg kirázott a szagától is, anyós használja ezeket a vackokat - amúgy felénk még van a boltban - de a nestlé honlapján tudsz írni e-mailt nekik, hogy forgalmazzák-e még
olcsóbban kijössz és finomabb a kaja, ha te rakod mézbe és mustárba
fúj egyszer csináltam olyat hát hányingerem lett tőle.
egyszerűen undorító volt a szagától elkezdve minden benne..
Mi is szeretjük, de már egy ideje életmódot váltottam ,és magam csinálom.
Mikor a husit olajon párolom (nem tom mi a pontos kifejezés) akkor 1-2 ek. mézet teszek rá, majd a végén 2-3 ek. mustárt, majd felöntöm és besürítem tejszínnel. Ugyanaz, csak tudom, hogy mi van benne :)
Nem tudom, nem szoktam venni, csak csinálni. Hasonlóan, mint az előző válaszadó.
Hagymát dinsztelek, ráteszem kockázva a húst, megvárom míg levet ereszt, aztán ízesítem. Jöhet a só, bors, 2-3 ek mustár, 2-3 tk méz, és vagy főzőtejszín vagy tejföl. Ha ez utóbbi,akkor liszttel egy kicsit még sűrítek rajta.
Nem egy nagy dolog megfőzni, ráadásul nincs tele E adalékkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!