Hogy vegyem el a szósz paradicsomosságát?
Figyelt kérdés
Salsát próbáltam készíteni netes recept alapján de az ízek közül a paradicsom túlságosan dominál. Hogyan ellensúlyozzam? Valamint azt láttam hogy ízlés szerint adhatunk hozzá plusz fűszereket. Én a pikánsabb ízeket szeretem, milyen fűszert ajánlotok, illetve mennyit, ha egyben azt akarom hogy a salsa ne legyen túl csípős?2011. szept. 6. 17:41
1/3 anonim válasza:
A túl paradicsomos ízt kevés porcukorral ellensúlyozhatod. Nem vicc! A lecsóba is lehet tenni egy keveset.
2/3 anonim válasza:
igen, cukorral tudod szelidíteni a paradicsom savasságát.
nem ismerem a receptet, de a paradicsomhoz nagyon finom a friss bazsalikom.
3/3 anonim válasza:
Mindenféle bors, fokhagyma, ha az étel jellege megengedi, sajt, illetve tejföl is jó a paradicsomhoz. De ezek csak tippek, salsát még nem csináltam, de lasagnet sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!