Bogácson ettem egy étteremben Ropogósra sült füstölt csülköt, fokhagyma mártással. Te, hogy készítenéd el?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 14:33
1/3 anonim válasza:
a csülköt előfőzném kuktában egy kis borssal, babérlevéllel, 4-5 gerezd fokhagymával és 1 fej hagymával, majd mikor puha, sütőben ropogósra sütném. közben lehet locsolgatni sörös pecsenyezafttal, attól ropogósabb. a fokhagymamártás szerintem egy erősebben fokhagymázott besamel.
2/3 anonim válasza:
Jajj de finoman hangzik, meg is fogom csinálni, úgy ahogy az előző írta :) Köszi a kérdést és a választ!
3/3 A kérdező kommentje:
Nahát,megfogom próbálni,mert nagyon finom volt az étteremben,hátha sikerül hasonlót!Köszönöm!!!!
2011. szept. 27. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!