Bundás csirkemell mitől lesz omlós, szaftos?
lehet.
főleg az érdekelne, mitől lesz szaftos, puha? vagy ez is a bunda miatt van?
Akár hagyományosan prézliben panírozzuk, akár párizsiasan (liszt-tojás-tej) akár sörtésztában ( tej helyett sör ) a forró zsiradékba tett csirkemell egy kérget kap, és a benne keletkező párában, szaftos, omlós lesz.
persze ezt továbbb lehet fokozni a különböző előpácolásokkal, tejben, joghurtban való áztatással is is.
nem kínai volt, hanem valami zöldfűszeres bundás csirke.
köszönöm! ki fogom próbálni, hogy tejben áztatom előre, és rövid ideig sütöm. lehet hogy itt rontom el mindig, hogy túl sütöm, mert félek, nehogy nyers maradjon.
köszi még 1x!
Hogy omlós legyen a husi és persze szaftos , akkor be kell pácolnod egy éjszakára.
só,bors,majoranna,olaj,citromhéj. Ebben a keverékben legyenek a felcsíkozott husik egy éjszakán át.
Majd következhet egy un. Orli massza lesz , amihez kell : liszt,sör,tojás,olaj,só.
Ebbe csak belemártod és rögtön a forró olajba teszed. Aranysárgára sütöd.
Jóétvágyat
(Szakácstanonc vagyok aki imád főzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!