1 felnőtt férfinek hány szendvicsre van szüksége egy napra, hogy azzal jól lakjon? Meg miket lehet belerakni, hogy ne legyen uncsi? Csak mert holnapután megyünk apuékkal nyaralni és most mondta h én vagyok a szendvicsfelelős egész napra.
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 13:23
1/12 anonim válasza:
Hát igy nem lehet semmit mondani, attól függ, hogy mekkora és milyen szedvicseket csinálsz, mit szeret apukád, mennyit szokott enni stb.
2/12 anonim válasza:
Mivel meleg van ezért jobb ha szárazszalámi kerül bele illetve kolbász karikák.
Ha lehet inkább vigyetek külön zsemléket és dobozos pástétomokat konzerveket meg persze egy nyitót. Az mellé mehet paprika paradicsom.
3/12 A kérdező kommentje:
A kb 181 centijéhez nagyjából 80 kg párosul, de mivel nem vele élek, nem igazán vágom, hogy miből mennyit enne. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy saccperkb mennyit és milyet csináljak.
2009. aug. 17. 13:34
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként hütőtáskát viszek. A főtt tojással nem lesz gond?
2009. aug. 17. 13:35
5/12 anonim válasza:
Hát kérdezd meg mennyit enne. :) Úgy a legegyszerűbb, ez nagyon egyéni. Az én férjem olyan mint egy bébi, két óránként enne. Nem is keveset. Főleg szendvicset, mert neki az nem "rendes étkezés". Jó, hát sportol a drágám, de van aki ezt produkálja sport nélkül is. Más meg elvan három-négy közepes méretűn egy egész napot.
6/12 anonim válasza:
A tjással nem próbálkoznék.... Túl meleg van ahhoz. Szerintem vigyél kb 12 zsemlét, 15 dkg szárazszalámit, kis tepertőt, konzerv májkrémet esetleg előzőnap lesütött húst paprikát paradicsomot esetleg retket.Ez 1 főre elég szerintem. Ha négyszer eszik 1 nap akkor az 3 zsömle étkezésenként.
7/12 anonim válasza:
Inkább csinálj többet,és megmaradjon mint kevesebbet,és éhesek maradtok.A tojást én is kizárnám..Ilyenkor a legjobb a szalámi.Én beleszoktam tenni a szendvicsbe kígyóuborkát pár szeletett,és szoktam bele nyomni pár pötty piros aranyat.(ha szereti a csípőset akkor azt nyomok rá) Mivel az én párom szereti a gulyáskrémet,én az egyik szendvicsbe azt is nyomok bele..(nagyon finom)Szoktam gépsonkásat csinálni,akkor teszek bele 1 szelet sajtot is...
8/12 anonim válasza:
Nagyobb kirándulásra szoktam húst is lesütni, tarját, vagy sertés combot. Amikor kihült, vékonyan felszeletelem és azt rakok a zsemlékbe. Lehet vinni üvegben uborkát, vagy fehér paprikát, mivel hűtőtáskát is viszel, sajtot is lehet vinni. Lehet konzerveket is vinni, mint már előttem is írták, májkrémet, esetleg löncsöt, az laktatóbb. Nyolc zsemlénél ne számolj többet neki, hiszen nyaralni mentek és nem fizikai munkát fog végezni. Lehet még vinni aprósüteményeket, vagy pogácsát kiegészítésnek.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. aug. 17. 14:16
10/12 anonim válasza:
én ilyenkor nyáron azt csinálom, h rakok a zyemlébe salátát rá valamilyen szalámit, felvágottat, arra paradicsomot, majd a legtetejére sajtot, hogy ne ázzon át a zsemle. Aki szereti az uborkát, azt is lehet belerakni. A párom imádja az ilyen szendvicseket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!