Konzerves darált húsból milyen ételeket készítettek már? Hogyan fűszerezzem, h jobb legyen az íze?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:48
1/3 anonim válasza:
Ma már nem használok konzervhúst,nemcsak a benne levő adalékanyagok miatt,hanem az íze miatt sem.Próbáltam többféle fűszerezést,de mindig megmaradt a konzerv íz. disznóhúst veszek,meg baromfi nyesedéket,és azt darálom meg és összekeverem.Így sem sokkal drágább,mint a konzervhús.
2/3 anonim válasza:
4-5 paradicsomot meghamozok , kockakra vagom , odarakom parolni , amikor teljesen szetfott , hozzaadom a konzerv daralthust , fuszerezem so, bors , bolognai spagettiporral , vagy keszen kaphato spagetti szosszal, egy keves vizet toltok hozza es hagyom amig felrotyog.Az elkeszult martast rateszem a spagetti tetejere es jol meghintem reszerlt sajttal a tetejet.Gyorsan elkeszitheto es finom.
3/3 anonim válasza:
Bolognait csináltam, de nem volt finom.
Anyós csinált töltött paprikát, az viszont majdnem olyan volt mintha rendes húsból lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!