Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy jobb, finomabb a dödölle,...

Hogy jobb, finomabb a dödölle, serpenyőben átforgatva, vagy sütőben megsütve?

Figyelt kérdés
A lisztes krumplit hagymás olajon átforgatva, vagy kiszaggatva sütőben megpirítva?
2011. szept. 29. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem serpenyőben.
2011. szept. 29. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
serpenyőben
2011. szept. 29. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
serpenyőben, de zsíron.
2011. szept. 29. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Hagyományosan hagymás zsírba szaggatva tepsiben pirítva.
2011. szept. 29. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!