Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilikonos kontra hagyományos...

Szilikonos kontra hagyományos formák. Melyik a jobb, miért? Milyet használsz, miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a hagyományos sütőforma jön be.

A szilikonossal az a baj ,hogy egy idő után nem jön ki a sütiszag a formábol,és a szilkonon megmaradnak égési hibák. bármivel mostam el mindig a következő sütésnél ugyan ott égett meg valami..

Probátam ,olcsot , az katrasztrofa volt de kaptam drágát is én avval sem voltam megelégedve. Nem használom őket.

A hagyományos formákra szavazok. Tepsi sütöpapir szerintem ez még mindig tuti.

2011. okt. 30. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
adom:d
2011. okt. 30. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
dettó ugyanaz, mint az elsőnek! mintha én írtam volna. szóval a hagyományosra szavazok sütőpapírral.
2011. okt. 30. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!