Szilikonos kontra hagyományos formák. Melyik a jobb, miért? Milyet használsz, miért?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 10:28
1/3 anonim válasza:
Nekem a hagyományos sütőforma jön be.
A szilikonossal az a baj ,hogy egy idő után nem jön ki a sütiszag a formábol,és a szilkonon megmaradnak égési hibák. bármivel mostam el mindig a következő sütésnél ugyan ott égett meg valami..
Probátam ,olcsot , az katrasztrofa volt de kaptam drágát is én avval sem voltam megelégedve. Nem használom őket.
A hagyományos formákra szavazok. Tepsi sütöpapir szerintem ez még mindig tuti.
3/3 anonim válasza:
dettó ugyanaz, mint az elsőnek! mintha én írtam volna. szóval a hagyományosra szavazok sütőpapírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!