Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Légkeverésés sütőt hogyan...

Légkeverésés sütőt hogyan használjam? Mitől jobb, mint a hagyományos?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 19:35
 1/4 anonim válasza:
100%
Azért jobb mert egyenletesebben süt mint a hagyományos.A sütés teljes időtartama alatt legyen beállítva ez a funkció(lásd használati útmutató)így időt,és energiát takarítasz meg ráadásul egyformán sül meg az alja és a teteje.
2009. nov. 20. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2009. nov. 20. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van légkeveréses programod, akkor általában 10-20fokkal alacsonyabb hőmérséklet is elég a sütéshez, ezzel is spórolsz.
2009. nov. 21. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy a légkeveréses funkcióval egyszerre két, akár három szinten is tudsz sütni. Ha mondjuk vendégeket vársz vagy Karácsony előtt ez valódi áldás, de szerintem, mivel a szagok is keverednek, csak azonos féle ételeket érdemes egyszerre sütni (pl. rengeteg melegszendvics, vagy 2 tálca pizza, vagy karácsonyi aprósütemények, stb.).
2009. nov. 21. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!