Diót mikor lehet elkezdeni megtörni? Lehet nem jó helyre írtam, de nem találtam jobb helyet.
Ez engem is érdekelne, mert nekünk is sok diónk van.
Bár a miénket úgy látom, kell még várni vele.
Várd meg mindenképp amig szárad, mert nem jó idő előtt kibontani, és azt észre lehet venni, amikor már elég száraz és lehet törni, próbálhatsz is egyet kettőt.
De ha a dió idei azért még hagyd száradni kicsit.
És egyszerre annyit törj meg amennyit el szeretnél adni!!
És ha meg lehet kérdezni, mennyiért adod, és hol laksz?
Mert nekünk is sok van, mi is gondolkozunk az eladáson.
Első voltam.
Pl Debrecenbe a piacon lehet kapni már 1400ft -tól 2600 ft -ig(kg)....de zöldségesbe már láttam olyat is hogy 3000 ft/kg...elég jó ára van, ugyhogy megéri vele foglalkozni.
Attól függ hol laktok.
Én zöldségeshez szoktam beadni nem sokat adnak érte 900ft/kg volt a tavalyi átvételi dija.De több mint a semmi.Gyesen vagyok van 2 gyerekem így ez is egy kis pénz a családnak.
Papir héjú a diónk igy könnyen töröm,vagy a belsejét nézzem mennyire száraz?
Persze a belsejét kell megnézni h mennyire száraz, és ha megkóstolod érzed, hogy még van-e benne nedvesség.
Én is szedtem fel diót, és még hagyom hogy száradjon, mert nem elég száraz a belseje, hiába kivül úgy néz ki, de belül nem elég száraz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!