Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most kezdtem el szedni az...

Most kezdtem el szedni az Elevitet, mert babát szeretnénk, és gondoltam jobb időben elkezdeni. Valakinek az Elevittől volt mellfeszülése? Vagy ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy már terhes vagy?
2011. jan. 29. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg én az elevittől híztam, ezért másodszorra inkább a femibiont választottam, igaz drágább, de legalább nem hízlal.
2011. jan. 29. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Múlt héten megvolt, ezért nem hiszem h. terhes vagyok. Ja és én nem híztam tőle, sőt étvágyam is csökkent, mióta szedem.
2011. jan. 29. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem volt az Elevitől,a második terhességem alatt is szedtem,én bízom benne,nekem bevált. Nem szedtem csak az első 3-4 hónapban,hogy ne legyen nagy a baba,de amíg kellett az elején minden nap egészen a fogantatástól számítva.
2011. jan. 29. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden olyan készítmény ami kicsit megbolygatja a hormonokat, okozhat mellékhatást, lehet akár ettől is.

Nekem semmit nem okozott ami rossz lett volna, de barátnőm hány mellette, Femibionra váltott, az bejött neki.

2011. jan. 30. 00:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az elevitet abbahagytam mert székrekedésem volt töle.Átváltottam a femibionra...
2011. jan. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!