A császármorzsát olyan serpenyőben kell sütni mint a palacsintát? Mennyi olaj kell alá? Mikor kell kezdeni összetördelni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 15:07
1/2 anonim válasza:
Nem! Mert az összetörésnél kimegy a laposból!Rendes mélységű lábasban!Amikor a teteje már nem folyós akkor alulra lehet keverni
2/2 anonim válasza:
A császármorzsához nem használunk olajat,hanem 2 evőkanálnyi vajat olvassz, ha elolvadt,akkor rakd bele a császármorzsa alapot (tésztát), kicsit magasabb falú serpenyőben. amikor egybeáll a tészta,mint a palacsinta, akkor kell elkezdeni tördelni, ügyelve arra,hogy ne égjen meg ,de mindegyik fele megsüljön. mielőtt készen lesz, barnacukorral megszórjuk, 1-2x még átforgatjuk,majd tálaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!