Hogyan csináljak pestót, ha nincs pénzem parmezánra? Egyelőre csak bazsalikom, fokhagyma és olaj van.
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 20:50
1/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
sajt nélkül is majdnem olyan jó lesz
2/6 tetro ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
szerintem sajt nélkül sajnos nagyon semmilyen. a fenyőmagot még oké ki lehet hagyni, de a sajtot nem igazán. vagy de, csak akkor totál más lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! akkor csak beruházok egy kis parmezánra.
2011. júl. 28. 08:25
4/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem kell bele sok parmezán, annyit szerintem megér a pesto.
Én azért szoktam bele magot tenni, de nem fenyőmagot, mert az tényleg nagyon drága, hanem dióbelet pirítok és azt töröm össze. Szerintem fincsi:)
5/6 A kérdező kommentje:
hú, köszi, a dió nagyon jó ötlet!
2011. júl. 28. 18:53
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell bele igazi parmezán. Én őszintén szólva egyszer szántam rá azt a pár száz forintot és dobozos parmezánt vettem, olyat amit reszelni sem kell (ami a parmezán esetében amúgy sem egyszerű) és hónapokig azt használtam...a hűtőben sokáig eláll és csak megszórod vele ha kész a tészta és kész. Azt hiszem az interspárban vettem 400ftért a kis dobozzal és tényleg hónapokig elég volt pedig én is rendszeresen eszem pestot. Imádom!!
Szóval azt a pár száz forintot megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!