Üveges céklából mit érdemes, mit lehet csinálni? Frisshez egyelőre nem tudok hozzájutni.
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 15:34
1/4 anonim válasza:
Céklaleves Hozzávalók (3-4 szemelyre):
30-40 dkg céklasaláta, 2 dl tejszín, 1 evőkanálnyi liszt, cukor, só.
Elkészítés:
A céklát szedjük ki a levéből, s vágjuk apróra. 6 dl vízhez adjunk néhány kanálnyi céklalét, sót, cukrot, tegyük bele a céklát, és forraljuk fel. A liszttel és a tejszínnel készítsünk habarást, s sűrítsük be vele a levest. Még egyszer forraljuk össze, s hagyjuk kihűlni. Végül fedjük le, s a tálalásig -- legalább fél óra hosszan -- tartsuk a jégszekrényben.
Vagy lengyel céklaleves. Isteni! [link]
2/4 anonim válasza:
A céklát vágd kisebb darabokra. Gombával vagy virslivel keverd össze,és tegyél rá tartármártást.
3/4 anonim válasza:
csöpögtesd le, és krumplipürével pürésítsd ...persze friss, sült céklával még jobb
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,
a levest holnap kipróbálom!! :)
2010. júl. 7. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!