Így tényleg jobb a hekk hal?
Figyelt kérdés
Valahol azt hallottam, hogy a hekket úgy kell tárcsán sütni, hogy nem paprikás lisztbe, hanem kukoricadarába forgatom bele. Így tényleg sokkal finomabb? :D2011. júl. 19. 19:30
1/6 anonim válasza:
Nem tudom honnan jön ez a beforgatás, de szerintem tök fölösleges. A lisztbe forgatás meg egyenesen nonszensz, tönkreteszi az egészet. Én csak besózni szoktam, esetleg fokhagymával ízesítem, mást soha nem teszek rá.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom a fenébe a kukoricadarát, köszi! :)
2011. júl. 19. 19:41
3/6 anonim válasza:
Én maradok a paprikás lisztnél,finomabb mint kukoricázni :)
4/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: a hekkhez passzol a paradicsomos-lilahagymás-uborkás-olívás-fetasajtos görög sali? :)
2011. júl. 19. 19:46
6/6 doboszoli válasza:
A hekket mártani szoktam, de pl. keszegnél, pontynál működik a kukorica.
1/3 sima liszt
1/3 kukoricaliszt
1/3 zsemlemorzsa
Érdemes kipróbálni, bő zsiradékban sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!