Ételek, italok - Gyakori kérdések
A zselatinnak milyen állagúnak kell lennie? és egyben kell hozzáönteni a többihez vagy kis adagokban?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Hogyan főzhetném pont olyanra a babot, mint a konzerves bab? (kidney-/fehér-/tarkababból) Ha külsőre olyan, belül kemény. Ha belül puha, akkor viszont szétmállik a héja.
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
5
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!