Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt hogyan készítsem el?

Ezt hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy sütőben sütök krumplit és hozzá bepácolt karajt és csirkemellet.Csak nem tudom,hogy,hogyan.

Hogy kell sütőben sült krumplit csinálni?és a húst rátehetem,vagy külön süssem?

Sajnos még hagyományos gáztűzhelyem van,szóval nem tudom h hány fokon meddig kell sütni.És a húst elősüssem?


Most főzök életemben először és a páromat szeretném meglepni.


2010. jún. 22. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a krumplit meg szoktam pucolni, megmosom, felvágom cikkekre, és vmilyen fűszerkeverékkel összekeverem. Megtörölni nem szoktam. Sütőpapírra teszem egy tepsire, szépen elrendezve, hogy ne egymáson legyenek. Szépen megsül így. Nekem elektromos sütőm van, abban kb. 30 perc alatt sül meg 160 fokon. Mellette sütheted a húst külön tepsiben, csak ez a krumpli így túl száraz lesz, úgyhogy nem árt a végén leönteni a hús szaftjával, vagy valamilyen mártást csinálni hozzá.
2010. jún. 22. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz,sütőzacskóban süsd,és füszerezd egy kis petrezselyemmel,rozmaringgal!Beleteszel mindent a sütőzacskóba,és mikor már felvágod a zacskót és piritod pár percet...,isteni finom!!!
2010. jún. 22. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
En tepsis krumplit szoktam csinalni. Szeletelt krumpli, hagyma, fokhagyma, esetleg paprika, paradicsom, vagy barmilyen zöldseg, vegyesen, befüszerezve, tetejere a befüszerezett husik. Közepes hömersekletü sütöben elöször alufolia alatt sütöm, hogy a husi megpuhuljon (keves zsiradek es viz alaja), utana pedig megpiritom.
2010. jún. 22. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mondok egy még egyszerűbbet=) Tepsibe beleteszed a besózott beborsozott tarját meg csirkemellet(alá teszel zsírt bőven,a nélkül nem jó)Ráteszel csomó hagymát felszeletelve és betolod a sütőbe olyan közepes fokozatra.Majd mikor majdnem kész(mikor még nem pirul a teteje)ráteszed a meghámozott cikkekre vágott krumplit,meglocsolod a zsírral és készre sütöd.Isteni finom hidd el=) Ja és utána ha kiszedted ahúst meg a krumplit marad a jó kis pecsenye zsír...
2010. jún. 22. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!